Bazat e leximit të Kur'anit -Texhvidi
Dr. Abdurrahman ÇetinNë formatin PDF e keni përkthimin e kësaj vepre nga gjuha turke e cila ka të bëjë me shkencën e leximit të bukur dhe korrekt të Kur’anit në gjuhën arabe.

 

Përkthim i veprës: "Kur'an Okuma Esaslari - Tecvid"


Lexoni librin në PDF
.