Sot, më 13 dhjetor 2020, në xhaminë tonë në Kreuzlingen, nën rrethana të kufizuara për shkak të pandemisë, brenda rrethit të ngushtë familjar, u zhvillua duaja e hatmes së gjashtë (6) nxënësve dhe nxënëseve të xhamisë sonë.

Të pranishëm ishin vetëm anëtarët më të ngushtë të familjes së nxënësve, imami mr. Rejhan ef. Neziri si dhe kryetari i xhamisë Faredin Xhaferi.

Nxënësit që e përfunduan mësimin dhe leximin e Kur'anit janë:

1. Evvel (Valdet) Sulejmani

2. Ernesa (Mensur) Sulejmani

3. Enes (Mensur) Sulejmani

4. Samir (Ramiz) Sallai

5. Linhana (Selman) Deari, dhe

6. Bledion (Nexhmedin) Haziri

 

Nxënësve u shprehim uratat tona më të sinqerta dhe u dëshirojmë suksese të mëtejme në jetën e tyre!

 

Me respekte,

Kryesia dhe Imami i xhamisë