Bazat e leximit të Kur'anit -Texhvidi
Dr. Abdurrahman ÇetinNë formatin PDF e keni përkthimin e kësaj vepre nga gjuha turke e cila ka të bëjë me shkencën e leximit të bukur dhe korrekt të Kur’anit në gjuhën arabe. (lexo më tepër...)

 

Përkthim i veprës: "Kur'an Okuma Esaslari - Tecvid"Vërejtje:

Për të mos pasur vështirësi gjatë leximit të teksteve arabe, ju duhet ta keni të instaluar në kompjuterin tuaj gjuhën arabe!