Më 1 qershor 2014 Xhamia jonë "Hëna e re" nga Kreuzlingeni organizoi festivalin e mundësve që në qytetin Weinfelden organizohet tanimë qe 14 vjet me radhë. Sponsor kryesor i këtij festivali ishte pronari i firmës "Ardival", z. Samet Iseini, i cili ka qenë edhe organizator i saj vite me radhë.

 

Ju lutemi të lexoni artikujt e mëposhtëm që janë botuar në mediet shqiptare këtu në Zvicër:

 

1. Spektakli i pehlivanëve bëhet traditë te shqiptarët në Zvicër - Albinfo.ch

2. Weinfelden: Fotoreportazh nga spektakli sportiv-kulturor «Pehlivanët» - Dialogplus.ch

 

Xhamia jonë i falënderon të gjithë sponsorët e këtij festivali me në krye firmën "Ardival" si dhe të gjithë mysafirët të cilët e bënë edhe më madhështore këtë ditë.

Një falënderim të veçantë i shprehim moderatorit të këtij festivali, z. Dashnim Hebibit...