Përfundoi me sukses turniri i futbollit që u mbajt në sallën sportive Egelsee, më 25 dhe 26 maj 2013, organizuar nga xhamia "Hëna e re" në Kreuzlingen. Në të moren pjesë 4 ekipe juniorësh dhe 20 të të rriturve. I falënderojmë të gjithë për pjesëmarrjen.

Trofetë e juniorëve:

Vendi I: "FC Kreuzlingeni"
Vendi II: "Hëna e re - 1"
Vendi III: "Hëna e re - 2"
Vendi IV: "TetovaKids" - Romanshorn

Trofetë e të rriturve:

Vendi I: "Hëna e re" - Kreuzlingen
Vendi II: "FC Kaulini" - Kreuzligen
Vendi III: "Grupi Q" - Wil

Ju mirëpresim sërish radhën tjetër...