Si çdo vit, edhe sonte, xhaminë tonë e vizitoi një grup prej 17 nxënësve të kl. 9, të cilët përgatiten për "konfirmacionin" sipas botëkuptimit të kishës së reformuar evangjeliste në Kreuzlingen nën udhëheqjen e priftit Dr. Damian Brot dhe famullitarit Tobias Günter. Pas sqarimit të inventarit të xhamisë nga ana e imamit Rejhan Neziri, mysafirët patën mundësinë ta ndjekin drejtpërdrejtë edhe namazin e jacisë.

I falënderojmë për vizitën dhe i mirëpresim edhe herave të tjera!