Një djalë dhe babai i tij ishin duke ecur nëpër një mal. Papritmas, djali u rrëzua dhe nga lëndimi që fitoi bërtiti: “Aaahhhh!”. Për habi të tij, diku thellë në mal dëgjoi përsëritjen e asaj që e tha ky: “Aaahhhh!”.