Mr. Rejhan Neziri
Trajnimi i imamëve dhe mësuesve për edukatë islame në Evropën Juglindore


 

Më 21-24.10.2011 në Prishtinë u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare "Trajnimi i imamëve dhe mësuesve për edukatë islame në Evropën Juglindore", e organizuar nga Instituti i Pedagogjisë Fetare Islame (Fakulteti i Filozofisë dhe Pedagogjisë pranë Universitetit të Vjenës) në bashkëpunim me Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë.

 

Në këtë konferencë morën pjesë 32 referues nga gjithsej 24 shtete.Lexoni tekstin e plotë në PDF.