Dr. Henry Corbin
 

Për momentin libri më voluminoz në gjuhën shqipe lidhur me historinë e filozofisë islame nga autori francez Henry Corbin në bashkëpunim me Sejjid Husejn Nasrin dhe Osman Jahjanë...

Librin e plotë në dy vëllime të përkthyer nga Nexhat Ibrahimi mund ta lexoni këtu.